Britney Spears

Britney Spears - Reality Show

Pop-prinsessen Britney Spears og mannen Kevin Federline skal brette ut privatlivet sitt på TV. Suksessen til Jessica Simpson og ektemannen Nick Lachey har tydeligvis gjort inntrykk. Britney kan ikke la sjansen gå fra seg - nå satser Britney og mannen på TV-underholdning i samme stil, ifølge bransjebladet Variety.

TV-selskapet UPN melder om "Eksklusive hjemmevideoer - aldri tidligere vist - av parets hemmelige kjærlighetsliv", som skaper høye forventinger til det kommende reality-programmet.

Det gjenstår å se om innholdet vil stå i stil til salgsteksten, men sikkert er det i alle fall at det nygifte paret stiller seg til disposisjon. Programmet skal angivelig dokumentere parets kjærlighet gjennom å vise blant annet bryllupet.

Mye av materialet er allerede tatt opp, og den første episoden starter like etter at Spears og Federline møtte hverandre i Los Angeles.

Det er planlagt seks episoder, og programmet vil ventelig ha premiere senere i år, melder nyhetsbyrået AP.

Britney følger dermed etter Jessica Simpson, som deltok i reality-serien Newlyweds med mannen Nick Lachey. Jessicas talentfulle artist-lillesøster Ashley Simpson har også kastet seg på reality-bølgen og følgelig blitt superstjerne i USA.

Britney Spears og Kevin Federline giftet seg høsten 2004, og har i det siste gitt hard kritikk til mediene etter at det ble hevdet at hun er gravid. Britney Spears skrev derfor et rasende brev til flere store amerikanske blader, der hun går ut mot alle journalister og redaktører som hun mener dikter opp løgner om henne og graver for mye i privatlivet hennes. Etter i lengre tid å ha blitt bombardert med graviderykter og snakk om problemer i ekteskapet, har Britney fått nok.

Utdrag fra Britneys brev

[-] Jeg håper at du stiller deg en rekke spørsmål etter å ha lest dette.[-] Dine ansatte er et speil for magasinet du er redaktør for. Vil du, US Weekly, In Touch, Star og andre desperate blader ha ansatte som dere anser for ærlige eller løgnere? Det virker på meg som om du foretrekker det siste. Jeg er virkelig bekymret over de menneskene du ansetter for å jobbe for deg. Jeg ønsker de selv skal stille seg spørsmålet - hva lyver jeg om til meg selv? skriver Britney rødglødende. [-]Er det at du er 50 prosent overvektig? Har du problemer med ungene dine? Eller kanskje er det mannen eller kjæresten din som er utro mot deg? Før du tar ansvar for ditt eget liv, vil du fortsatt være en falsk tabloidjournalist!

Kilder: VG, TV2

Eksterne lenker: Britney Reality

Britney Spears
Klikk på banneret under for å se utvalget av CDer


Gå til JUNIORTOPPEN og stem på denne nettsiden !!!

Britney-banner på din side:

Vil du ha dette banneret på hjemmesiden din?

Britney Spears Fanside

- Da kan du klippe ut og lime inn dette:

Annonse (nb: har lyd)